top of page

EEN UNIEKE VIDEO

Voor ieder uniek object,

De impact van video

Video doen wij al jaren anders dan anderen, zo begonnen wij met de korte Promo teaser video's en de LifeStyle video omdat wij vonden dat woningtours niet mooi genoeg waren. Het alsmaar rond gedraai, elke hoek van de kamer meerdere keren in beeld, nee wij kiezen voor goed gefilmde en goed gemonteerde losse beelden. Beelden die de woning op een andere manier laten zien met muziek dat past bij de woning. Elke video is daarom altijd net even anders. Omdat wij enkel maatwerk leveren en geen massa, kan elke video met aandacht worden gemaakt. Een andere mood door ander kleurgebruik (colorgrading) of bepaalde effecten, alles kan. 

HET ORIGINEEL

LifeStyle Video,

Met de originele Qubic LifeStyle Video doen we het al jaren net even anders.

Geen ouderwetse doorloop-wandeling door de woning, maar mooie rustige of juist snelle beelden, passend bij de sfeer van de woning. In deze video komen ook de mooie elementen van een object goed in beeld. In sommige gevallen met figuranten. Qubic stopt aandacht en passie in elke video die we maken, geen massa maar kwaliteit!

DÉ SOCIALMEDIA VIDEO

Promo

Speciaal voor social media bedachten wij ooit samen met een goede klant de Promo. Een korte teaservideo van zo'n 30 a 40 seconden. Waarom zo kort? De spanningsboog op socialmedia is vaak niet groot. Een video van minuten lang kijken mensen niet helemaal af. In een korte promo worden de belangrijkste kenmerken van de woning in beeld gebracht, begeleid met echt leuke muziek.

Presentatie door de makelaar

Premium Video

Speciaal voor het hogere segment woningen maken wij de Exclusive LifeStyle video. een video die met alle aandacht word gemaakt en alle aandacht van de kijker zal krijgen. Mooie fijne details, materialen, de leefruimtes en sfeer: alles word zorgvuldig vastgelegd. Onder de Premiumvideo valt ook onze presentatie video. Door zelf de woning te presenteren op video leert de kijker u als makelaar kennen en kunt u in een aantal minuten tijd de belangrijkste informatie over de wijk en woning vertellen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in video?

Neemt u dan contact met ons op. Stuur een bericht vanaf onze website.

6 dagen per week

Bereikbaar

Bestellen

Video

Maandag - Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

8:30 - 20:30

8:30 - 17:30

9:30 - 15:00

Binnen 5 werkdagen afspraak inplannen

Levering binnen 3 werkdagen

Zijn we op locatie, laat dan een bericht achter of stuur een mail. Dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

bottom of page