top of page
BG_01.jpg

Matterport

Virtueel bezichtigen
Theta Z1 (1 van 1).png

Matterport

Rondkijken zonder echt

op de locatie te zijn

Wat is het?

Hoe zou zijn het zijn als je als kijker een woning virtueel zou kunnen bezichtigen? Dat kan met matterport!

Het beste kunt u deze techniek vergelijken met Google Streetview, waarbij het mogelijk is door steden en straten te lopen zo vanuit huis. Met matterport krijgt u deze geweldige ervaring ook maar dan van een hele woning. (tekst gaat verder onder de Matterport)

Wat heb ik eraan?

U geeft met matterport écht een compleet beeld van de woning omdat de kijker alle ruimtes kan betreden zonder dat ze letterlijk in de woning aanwezig hoeven te zijn. 

Zeker in deze lastige corona tijden is dit een uitkomst. Wat ook een mooie optie is is dat men Tags kan maken. Bijvoorbeeld in de pas geplaatste keuken, aan deze Tag kan vervolgens ook een website gelinked worden. opties te over.

Wat krijg ik?

Op locatie wordt de gehele woning gescand, zo ontstaat er een 3D beeld van de woning. het verschilt natuurlijk per woning, maar u kunt uitgaan van ongeveer 80 tot 100 standpunten per object.

Al deze beelden worden vervolgens omgezet naar een virtuele tour.

Deze tour kan gebruikt worden op Funda maar ook worden gedeeld op Social media. De tour blijft standaard drie maanden online. Waarschijnlijk is binnen deze tijd de woning verkocht. Is dat nu niet het geval kunt u altijd kiezen voor verlenging.

bottom of page