qubicfoto vastgoedfotografie woningfotografie
360˚fotografie

3. 6. 0.

Kijk rond en rond,
de wereld in 360˚

360 graden fotografie geeft de kijker de mogelijkheid om letterlijk zelf rond te kijken in een ruimte. En dit 24 uur per dag, waar en wanneer dan ook. De kijker kan zelf de richting waarin hij kijkt bepalen door op het apparaat naar links, rechts, boven of beneden te bewegen. 

Nog een ander voordeel is dat Funda dol is op 360 graden foto's, ze verhogen zo uw ranking op Funda. Zo vergroot u de kans op extra kijkers online en meer geïnteresseerden.

Leuk zo'n 360˚tour,
maar hoe werkt dat nu?

Om tot één 360 graden foto te komen wordt er in minimaal 4 richtingen meerdere foto's gemaakt. Deze foto's worden later in speciale software "gestitched" tot één foto. Uit deze foto's kan vervolgens een tour vervaardigd worden. 

Een 360 graden tour bestaan uit meerdere 360 graden foto's die vervolgens zijn samengevoegd tot een tour, zodat het mogelijk is van standpunt naar standpunt te "lopen". Hierdoor geef je bezoekers de mogelijkheid om vanaf elke locatie bij u binnen een kijkje te komen nemen

In de meeste gevallen is het handig om de locatie van te voren te bekijken om samen in overleg te bekijken hoeveel standpunten we gaan vastleggen. Wanneer dit overeengekomen is plannen we een fotoshoot in, vaak kan dit ook direct. Een fotosessie kan worden gemaakt op het moment dat het u het beste uitkomt. In het geval van winkels is dit vaak voor openingstijd of na sluitingstijd. 'S avonds of in het weekend fotograferen is daarom ook de normaalste zaak. 

Bent u geïnteresseerd geraakt in fotografie?

Neemt u dan contact met ons op. Stuur een bericht vanaf onze website.

Bereikbaar

6 dagen per week bereikbaar

Maandag - Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

8:30 - 20:30

8:30 - 17:30

9:30 - 15:00

Bestel

Fotografie
bestellen

Afspraak

Binnen 5 werkdagen afspraak inplannen

Levering binnen 3 werkdagen*

Zijn we op locatie, laat dan een bericht achter of stuur een mail. Dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

* Brochures afdrukken, visualisaties niet

Qubic, vastgoedfotografie
omdat de eerste indruk telt
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 - 2019 by Qubic

Qubic  |  Gooszenhof 6  |  7415 CZ  DEVENTER  |  info@qubicfoto.nl  |  www.qubicfoto.com  |  0570 - 545 168